TERMENI SI CONDITII

  1. INTRODUCERE
Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-urilor grupului Big Belly de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-urilor, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-urile.
Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link https://bigbelly-cluj/politica-de-confidentialitate
 
  1. IDENTITATE
Website-ului Big Belly este proprietatea urmatoarelor societati:
Societatea RES QUALITY FOOD S.R.L., cu sediul Cluj, loc. Floresti , Str. Porii nr. 5, Ap.5, numar de ordine la Registrul Comertului Cluj J12/2321/2012, CUI 30521302, reprezentata prin dl. Banciu Raul– Administrator,
 
  1. PROPRIETATE INTELECTUALA
Intregul continut al Website-ului – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Big Belly si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.
 
  1. UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-URILOR
In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website- ului Big Belly.
Nu utilizati website-ul Big Belly in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de Big Belly. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.
Navigarea pe website- ul Big Belly nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.
Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website- ului Big Belly, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-urile in scopuri comerciale sau contrare intereselor Big Belly este interzisa.
 
  1. RESPONSABILITATE
Big Belly face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website-ul sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-ului.

Preparatele culinare prezentate pe website-ul sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, Big Belly va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.
Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam: Utilizarea si navigarea pe website-ul  Big Belly se face pe raspunderea utilizatorilor.
Astfel, utilizand acest website Big Belly sunteti de acord ca nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati pe website-ul  Big Belly.
 
  1. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE Big Belly
Comenzile
Big Belly pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata pe website-ului Big Belly.
Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.
Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.
Big Belly raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.
Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.
Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii Big Belly sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.
Big Belly  poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: Pentru motive justificate Big Belly isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia brandul.
 
  1. Livrare si plata
Big Belly asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.
Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre Big Belly.
-Cash la primirea comenzii.
- Transfer bancar in contul indicat
- Cu cardul la primire comanda
- Cu cardul online prin procesatorul PayU
Dupa trimiterea comenzii vei fi redirectat pe pagina PayU unde va trebui sa completezi datele cardului. Daca datele au fost introduse corect si nu au fost probleme de procesare ale cardului, plata comenzii se va efectua si vei fi redirectat inapoi catre site-ul bigbelly-cluj.ro la sumarul comenzii - Comanda efectuata cu succes.
Daca sunt probleme cu procesarea platii de pe card sau datele nu au fost introduse corect, pagina de la PayU iti va afisa o eroare sau vei fi redirectat inapoi catre site. Daca vom primi statusul "Neplatit" sau "Eroare la procesare" , te vom contacta pentru a solutiona comanda.
Grupul City Grill nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.
 
a) Salvarea cardului
Pentru plata cu cardul ai si posibilitatea de a salva datele pentru o comanda viitoare. Daca bifezi "Salveaza datele cardului" , dupa ce trimiti comanda si vei completa datele cardului, acestea vor fi salvate automat in contul meu la "Cardurile mele".

Daca nu ai cont, dupa trimiterea comenzii site-ul va creea un cont automat. Vei primi datele pe email cu care te vei putea loga in cont si separat emailul cu sumarul comenzii.
Daca ai deja salvat cardul/cardurile in cont, data viitoare cand vei face o comanda o sa ai posibilitatea de a alege din cardurile salvate. Poti sterge oricand cardurile salvate din contul tau.
Datele cardului de plata nu vor fi accesibile BigBelly si nici nu vor fi stocate de catre BigBelly sau de catre procesatorul de plati inregistrate in Site sau aplicatie.

In momentul finalizarii comenzii, Utilizatorul poate acorda voluntar si personal bacsis Livratorului. 
Pentru o comunicare corecta a facturii Comenzii, Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
Prin trimiterea Comenzii, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca toate detaliile de facturare in format electronic, pe adresa de e-mail asociata contului de pe care a efectuat Comanda.
 
b) Livrare
Timpul de livrare in Cluj este intre 40 - 120 min
* Pentru comenzi mai mici de 40 Lei taxele de livrare sunt intre 5 si 20 Lei, depinde de zona de livrare. Vezi aici Taxele de livrare.

Timpul de livrare poate varia intre 40 si 120  minute. In functie de perioada in care plasati comanda, traficul rutier, volumul de lucru sau alte cauze neprevazute, dar va asiguram ca intentia si interesul nostru este sa va livram comanda cat mai repede posibil.

Interval de preluare comenzi online: Luni - Sambata: 09 - 22:30, Duminica: 10 - 22:30.

Ne dorim sa intelegeti ca suntem orientati 100% catre client, dorind sa fim pe placul tuturor, chiar daca acest lucru este de multe ori imposibil. 

                         
8. Politica de retur si responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe website-ul sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.
Big Belly poate publica pe website  produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Big Belly  isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.
In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Big Belly acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.
Big Belly raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.
In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.
Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:  
  1. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE
Echipa Big Belly  isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul web- siteurilor, al aplicatiei Big Belly, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, Big Belly  rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

      9.1. Voucher pentru zile de nastere
Clientii Big Belly inregistrati cu cont pe website vor beneficia de aceasta promotie, doar in cazul in care au o vechime a contului de cel putin 5 zile. Voucherele de reducere dedicate se vor genera cu 4 zile inaintea zilei marcata in cont drept zi de nastere. 
 
  1. MODIFICARI
Big Belly  isi rezerva dreptul de a  modifica, actualiza, intrerupe operarea website-ului sau al oricarui continut publicat pe  website in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.
 
a. DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict ivit intre Big Belly si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


11. DISPOZITII FINALE
In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.
Pentru mai nelamuriri sau alte reclamatii
E-mail informatii: contact@bigbelly-cluj.ro
Telefon sugestii si reclamatii: 0757 435 063