Cum sa devii partener – Franciza Big Belly

Descopera calea catre succes in industria culinara alături de Big Belly! Devenind partener la franciza noastra, ai oportunitatea de a impartasi experienta noastra culinara de peste 10 ani si de a construi propriul tau brand de succes.
 

Vrei sa ai propriul tau business?

Te ajutăm noi!

Big Belly îți oferă oportunitatea de a deveni partenerul unui business de succes.
Îți punem la dispoziție toate informațiile și procedurile necesare pentru a deschide propriul tău restaurant.

Suport permanent

Echipa noastră este mereu pregătită și îți pune la dispoziție toate detaliile necesare pentru a deveni partener la Franciză Big Belly și a demara acest business. De asemenea, echipa ta va fi inclusă într-un program de învățare oferit de specialiști pentru a garanta reușită acestui proiect.  

Meniu „pe săturate”

Îți oferim un meniu pregătit cu atenție, construit de-a lungul a 10 ani de experiență, bazat pe cerințele pieței și actual. Acest meniu este ușor de adaptat și implementat în piața locală.

Design și soluții gândite de specialiști

Colaborăm cu specialiști din domeniu care îți vor oferi suport constant atât la nivel de design, funcționalitate, dar și pentru a te alinia la standardele impuse.

Misiunea Big Belly

Ne dorim să colaborăm cu parteneri care își doresc să ajute la construirea unui brand puternic și care cred în sectorul HoReCa și în susținerea bunelor practici.