Mai multe

Franciza Big Belly

Big Belly este un brand cu o istorie de peste 10 ani în sectorul HoReCa, născut din dorința de a oferi clienților mâncăruri savuroase la prețuri accesibile, dar și un decor deosebit.

Dezvoltat de o echipă determinată să construiască un brand care să ajungă într-un timp extrem de scurt restaurantul favorit al publicului, Big Belly este în prezent un reper în piața de profil, lucru confirmat de câștigarea unor titulaturi reprezentative în domeniul HoReCa.

Ulterior deschiderii locație fizice, acest business s-a dezvoltat și cu servicii de tip delivery, având în prezent flotă proprie de livratori, dar și cu opțiuni de tip catering gândit particular pentru diferite evenimente.

 

Restaurant

 

Delivery

 

EvenimentePentru cei pasionati de lumea gastronomica si antreprenoriat, Big Belly ofera acum o oportunitate unica de a deveni parte din familia noastra prin deschiderea unei francize. Franciza Big Belly deschide usi catre un univers culinar al succesului, oferind viitorilor francizati acces la modelul nostru de afacere de succes si sustinere in construirea propriei lor povesti de reusita in industria HoReCa.

Cu Big Belly, nu investesti doar intr-un brand culinar consacrat, ci si intr-o comunitate dedicata, in inovatie si intr-un viitor plin de oportunitati. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum poti sa devii francizat Big Belly si sa aduci gustul si atmosfera noastra distinctiva in comunitatea ta!
 

Fa un tur al localului